A MaJel Rovás Központban 2020 óta működik a B!stRovás étterem, kávézó és cukrászda. Alapfilozófiánk, hogy nagymamáink felújított receptjei szerint főzünk, nagyrészt házi, de bevizsgált alapanyagokból; ugyanis az egészséges élet alapkövetelménye, hogy a táplálékára alaposan odafigyeljen az ember. 

Magyar és szlovák specialitások a bizonyítékai annak, hogy több minden köt bennünket össze, mint ami szétválaszt. Ha a finom borok és pálinkák mellett vizsgáljuk ezt a tételt, akkor rá kell jönnünk arra, hogy nem is választ szét minket igazán semmi.

Kézműves cukrásztermékekkel is várjuk az édes szájúakat és a kávézni vágyókat! 

Somlói galuska, zserbó, flódni és cheesecake található a választékunkban, amelyek valódi és természetes alapanyagokból készülnek kézműves cukrászok keze nyomán.

A kávé prémium minőségű, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség barisztikáért felelős elnöke, Hajcsunk Tibor által pörkölt, Pasco elnevezésű, saját márkájú kávéja.

Vendégeink biztosak lehetnek abban, hogy nálunk semmilyen félkész, előre fagyasztott étel nem kerül a serpenyőbe, ahogyan az üzlethálózatok bizonytalan eredetű nyersanyagai és tőkehúsai sem kerülnek feldolgozásra. Zsírral főzünk, amely az emberi szervezet számára természetes (nem a szintetikus étolajat használjuk), és az ételízesítőt sem ismerjük.  ​ 

Azok, akik vacsorára térnek be hozzánk, a különleges minőségű magyarországi borok mellett igazi kulináris élvezetben lehet részük. Étlapunk szezonális jellegű finomságokból és gasztronómiai költeményekből, klasszikus ételek parafrázisából áll.

Foglalkozunk ebédmenüvel is, minden nap 11.00-től kezdődik az ebédidő, valamint szerződésben állunk az ismert ételszállító cégekkel is.  

Ünnepségek, születésnapok, érettségi találkozók, céges akciók, teambuildingek, cateringek - szívesen vállaljuk az egyes rendezvények hideg- és melegbüféztetését, akár úgy is, hogy a szakács a helyszínen készíti el az ételeket, lehet svédasztalos kínálás vagy saját pincéreink felszolgálása mellett.

CímÍ: Alžbetina 42. Telefon: +421 908 808 572 Web: https://www.rovart.art/rovas/majel/b-strov%C3%A1s-a-magyar-%C3%A9tterem